fbpx

Charme, selvtillid og jeg brækker mig!

Jeg har et mærkeligt problem. Jeg har det rigtig svært med at håndtere en vis type mennesker, og forleden havde min kæreste og jeg så besøg af en af disse. Vi havde besøg af en assurandør, som skulle komme med et godt tilbud til os. Allerede da han steg ud af bilen, begyndte det at koge i mig, for jeg var ikke i tvivl om, hvilken type han var. Og min mavefornemmelse slog ikke fejl…

En ting er det velplejede udseende, slikhåret og jakkesættet – det kan jeg leve med – men når personen bliver storsnudet og tror han kan det hele og samtidig så tilpas slesk for at “sælge sin vare”, så står jeg fuldstændig af. Min hjerne lukker helt ned og jeg kan ikke høre, se og tænke på andet end min egen afsky overfor personen (da vi fik tilbuddet viste det sig jo også at være tomme ord det hele). Jeg er godt klar over, at man ikke behøver at holde af alle mennesker i denne verden, men jeg indrømmer blankt, at jeg ikke synes, det er rart at have det sådan med andre mennesker. Og jeg kan åbenbart ikke finde ud af at være ligeglad. Kan I hjælpe mig til at få et andet syn på denne type af mennesker, så jeg i det mindste bare kan rumme dem uden at bryde mig om dem?

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind