fbpx

I Foldbergs online kurser er mennesket og daglig trivsel i fokus, når Hans Erik Foldberg dykker ned i emner som tankestorme og perfektionisme.

Online kurser

Online kurser

Har du styr på selvtilliden?

Vil du gerne være bedre til at skabe resultater og opbygge kompetencer? Så kan det være nyttigt at lære, hvordan selvtillid fungerer og, hvordan man holder selvtilliden høj når præstationerne er middelmådige. Lær det hele med dette kursus!
Se gratis introTilmeld Log ind

Har du styr på selvværdet?

Oplever du indimellem, at følelsen af mindreværd hober sig op indeni? Mangler du den gode selvfølelse i maven, der gør at du bare kan være dig selv og være til stede i det, der sker omkring dig? Dette onlinekursus giver dig fundamentet til et stærkt selvværd og ikke mindst ro i dit sind.
Se gratis introTilmeld Log ind

Kan du klare en tankestorm?

Oplever du indimellem, at tankerne flyver rundt i hovedet? Ønsker du at få forståelsen for, hvorfor det sker, samt redskaberne til, hvordan du bedre kan håndtere tankerne, så de ikke kommer ud af kontrol? Så er det her kursus helt sikkert noget for dig.
Se gratis introTilmeld Log ind

Anne Thorsen om "Kan du klare en tankestorm?"

Afspil video
Før jeg gik i gang med kurset, var jeg meget stresset i nogle situationer. Jeg tænkte rigtig meget over ting, jeg ikke behøvede at tænke over, og jeg blev rigtig nervøs over en masse ting, som ikke behøvede at være et problem. Efter kurset er jeg begyndt at tænke “pyt” om mange ting, hvilket har gjort det lettere at deltage i ting. Jeg tror det ville være en stor hjælp for mange, hvis de tog dette kursus.

Anne Thorsen
om "Kan du klare en tankestorm?"

Det der er fedt, det er at forstå forskellen mellem selvtillid og selvværd. For at man ikke bliver ved at jagte anerkendelse, men i stedet jagter sin egen værdi, og virkelig forstår sin egen værdi. Hvis ikke man forstår det, så bliver man ved at jagte 12-tallene i stedet for at sige ”sådan her er jeg.”

Kvinde 50 år
om "Har du styr på selvværdet?"

Online kurset er virkelig godt. Jeg har kørt det igennem 2 gange nu, og det virker bare! Jeg kan genkende mig selv i eksemplerne i kurset, og det har gjort det nemt at forstå og nemt for mig at bruge øvelserne i min dagligdag. Jeg har kunne få styr på tankemylderet. Jeg sover derfor bedre om natten, og jeg har fået lært at prioritere mig selv mere og sige fra, så der bliver mere frirum til at overskue andre ting. Jeg er meget tilfreds med kurset og kan virkelig anbefale det!

Kvinde 65 år
om "Kan du klare en tankestorm?"

×

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


  captcha

  Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

   captcha


   Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

   Tilmeld eller Log ind

   error: