fbpx

En træt far

“Jeg er far til 2 – en dreng på 3 og en pige på knap 1 år. Vores datter har et meget nært bånd til sin mor, og er hun ked af det (hvad hun meget ofte er), så er det kun mor, der dur. Det skal siges, at min kone ikke har villet give børnene sut.Jeg har påpeget overfor min kone, at det er ved at være et problem. Det gav som forventet lidt kurrer på tråden, men for 3 uger siden kom min kone så med et forslag: når vores datter skreg om natten (det sker 2-3 gange pr. nat), skulle det ikke længere være hende, som rejste sig og trøstede hende – det skulle være mig.Jeg forstod ideen, og jeg indvilligede også i forsøget, men nu 3 uger senere er der ikke sket meget, og jeg er bare træt! Min kone synes selvfølgelig, det går fint, men jeg kan ikke længere hænge sammen. Jeg bider af mine kollegaer på arbejdet, jeg er vrissen på familien derhjemme, og jeg har ikke længere overskud til noget som helst. Jeg ved ikke hvordan jeg skal håndtere situationen længere – jeg er bare træt af det hele…”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind