fbpx

Forventninger i et parforhold

“Min jævnaldrende kæreste og jeg har ikke de samme ønsker og forventninger til livet lige nu… Det bliver mere og mere tydeligt for mig. I starten af vores forhold har hun været et mega friskt pust i mit liv, men nu ville jeg gerne hun snart ville falde til ro og koncentrere sig lidt mere om os og vores fælles fremtid.

Vi har været sammen 3 år og jeg tænker på hus, familie, fælles økonomi og generelt en hverdag sammen. Men min kæreste har mere travlt med at shoppe de nyeste mode trends, planlægge dyre charterferier, feste og spise ude med veninder, og børn er da i hvert fald slet ikke på tale… Jeg synes, det er svært at tale med hende om det, for når jeg begynder at lægge op til en seriøs samtale, trækker hun sig og siger, hun ikke er klar til at binde sig og snakke om de ting endnu.

Hvad gør jeg? Når man har været i det samme forhold i 3 år, er man så ikke i gang med at binde sig til hinanden? Er det mig, der er helt galt på den og har for store forventninger for tidligt?”

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind