fbpx

Hvor er taknemmeligheden?

“Jeg er en kvinde på 55, og jeg er velsignet med både et barn og de dejligste børnebørn. Jeg værdsætter al den tid, jeg får sammen med min familie, og det er uanset om det er som babysitter, hundelufter, chauffør eller noget helt fjerde. Jeg vil rigtig gerne hjælpe mit barn og hendes familie, så de kan få deres hverdag til at hænge sammen, og jeg står også gerne til rådighed i weekender, hvis de vil en tur i byen med vennerne.Men jeg oplever, at det efterhånden er blevet en selvfølge, at jeg står til rådighed 24/7. Jeg føler ikke længere, at jeg bliver værdsat på samme måde for de ting, jeg gør, og når de skal lave noget sjovt, som ikke har noget med dagligdagen at gøre, så bliver jeg ikke længere inviteret med i samme grad som tidligere. Det gør til gengæld min svigersøns forældre, som sjældent har børnene i dagligdagen.Jeg føler, det er på grænsen til utaknemmelighed, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få det sagt til min datter og svigersøn. Jeg er bange for at jeg pludselig ikke får den samme tid med mine børnebørn, som jeg har nu.”

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind