fbpx

Jeg føler mig forbigået

“Jeg er en midaldrende mand, som arbejder i en produktionsvirksomhed. Jeg har arbejdet for denne samme virksomhed i 18 år, så jeg kender det hele ud og ind.

For et par måneder siden skulle en af mine kollegaer så gå på pension, og der var lagt op til at man (grundet den nuværende ordresituation) ikke ville ansætte en ny, men forfremme en af vi eksisterende medarbejdere. Jeg snakkede godt med chefen og gjorde det helt tydeligt, at jeg var klar til at tage den stilling – det lå ligesom i kortene og jeg var ikke i tvivl om, at jeg var det oplagte valg; det forventede alle andre også. Men de valgte en anden. En som kun har været ansat i 1,5 år. Deres begrundelse var blandt andet at det var en yngre fyr, som kunne give det hele et frisk pust og se på tingene med nye øjne.

Jeg er bare stadig så skuffet! Og jeg kan mærke, at vreden også ligger og ulmer i mig. Faktisk så begynder skuffelsen og vreden at overskygge alt vedr. mit arbejde. Jeg gider det overhovedet ikke og har ikke lyst til at se på de andre kollegaer mere. Er heller ikke i tvivl om, at de kan se og mærke det.

Tror du, skuffelsen (og vreden) vil lægge sig igen foreløbig, hvis jeg fortsætter i samme virksomhed? Eller har jeg fået så stor et hak i tuden, at jeg bliver nødt til at søge nyt arbejde nu for at komme over det? Er det overhovedet normalt at have det sådan?”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind