fbpx

Jeg kan ikke blive en del af gruppen

“Jeg skiftede arbejdsplads for snart et halvt år siden, og jeg glædede mig virkelig til at få nye jævnaldrende kollegaer, i stedet for de ældre (men søde) damer, jeg arbejdede med før. Men det er som om, jeg slet ikke kan komme ind i gruppen på min nye arbejdsplads, og jeg forstår ikke hvorfor.

I spisepauser søger jeg gruppen af piger, og de lader mig også sidde med dem, men de spørger mig ikke om noget og viser ingen interesse for mig overhovedet. Jeg kan høre på deres samtale, at vi har mange fælles interesser, men hvis jeg en sjælden gang prøver at byde ind med noget, er det som om samtalen går helt i stå derefter. Føler mig virkelig set skævt til…

Nogle gange sætter jeg mig med en ung mandlig kollega i pauserne (som også virker til at være ret alene), og så føler jeg, de andre kigger på mig og griner ad mig. Ved ikke om det bare er noget, jeg bilder mig ind.

Har i det hele taget rigtig svært ved at forstå hele denne situation. Synes jeg normal er en vellidt og social pige, som andre nyder at være sammen med. Og arbejdsmæssig synes jeg heller ikke, jeg kan have trådt nogen over tæerne. Jeg er ansat på lige vilkår med alle de andre – jeg er god til mit arbejde og får ros for det jeg laver, men det tænker jeg da også, de andre får.

Hvordan får jeg det godt med mine kollegaer, så jeg ikke skal have ondt i maven hver dag, jeg tager afsted og være ked af det hver dag, når jeg kommer hjem?”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind