fbpx

Jeg kan ikke leve op til standarden

“Findes der rigtige og forkerte måder at holde ferie på??

Jeg ved godt, at det selvfølelig er meget individuelt, men jeg synes, mange folk er så forhippede på at skulle skabe den perfekte ferie – og hele verden skal også helst se hvor skønt og dejligt man har det.

Jeg har flere veninder, som bruger det som inspiration til, hvad de skal lave med deres familier, men for mig bliver det en utrolig stor presbold, og jeg kan ikke leve op til glansbilledet. Jeg er eneforsørger til 3 børn, så rent økonomisk sætter det en naturlig begrænsning for, hvad der kan lade sig gøre. For mig er det, der betyder noget, samværet med mine børn. Og jeg behøver ikke tage til Gardasøen eller leje en fancy hytte et sted eller besøge samtlige forlystelsesparker i Danmark for at kunne være sammen med mine børn.

Jeg lyder nok rimelig selvsikker her, men når det er sagt, så ligger den dårlige samvittighed virkelig og gnaver, og jeg spørger mig selv, om jeg er en dårlig mor, når jeg ikke tager børnene med på tur i samme grad som andre forældre, der jager rundt 3-4 uger i streg … (Får de overhovedet slappet af?) Tror bare jeg trænger til bekræftelse fra en udenforstående, så jeg kan sige til mig selv, at vores ferier ikke behøver være som alle andres for at være perfekte…

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind