fbpx

Jeg vil så meget mere end de andre

“Først lidt om mig selv:Jeg er 32 år – single og bor alene – har sammen med 2 andre jævnaldrende gutter stiftet en lille konsulentvirksomhed indenfor IT-løsninger – når jeg ikke arbejder, bruger jeg min tid i fitness centret.Grunden til at jeg skriver til jer er, at jeg vil SÅ meget mere med vores virksomhed end de andre 2. Jeg er også den af os, som arbejder mest og hele tiden kommer med nye ideer. Jeg skal gå forrest i alt, og til tider bliver jeg så rasende over, at de andre ikke viser det mere interesse. Det er som om, de bare hygger sig med arbejdet…Jeg ved, at jeg er den af os, som har de største kompetencer indenfor faget, og det er også altid mig, der tager de første (og sælgende) samtaler med kunderne, men jeg må bare erkende, at jeg ikke er “stærk nok” til at stå alene – ENDNU. For det er helt klart mit mål! Jeg vil have succes og skabe en stor virksomhed. Og jeg ved, at jeg kan gøre det!Mine spørgsmål er derfor: hvordan får jeg motiveret de andre 2 til at yde deres bedste, så jeg kan være tilfreds med indsatsen? Og hvordan optimerer jeg brugen af mine egne styrker i forhold til fremtiden, så jeg kan stå så stærk som mulig som leder?

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind