fbpx

Min datter starter på efterskole

Min datter er lige blevet færdig i 9. klasse og skal på efterskole i et år. Hun starter i næste uge, og jeg kommer mere og mere i tvivl om, hvordan det mon skal gå. Hun siger selv, at hun glæder sig, men jeg kan også mærke på hende, at det kun er den halve af sandhed. Jeg tror, hun er bange; bange for at skulle møde alle de nye mennesker. Bange for ikke at blive accepteret. Bange for ikke at være ligesom alle de andre. For min datter er måske ikke som alle andre. Hun er en meget stille pige, som i stor grad har behov for at kunne lukke døren i og bare være sig selv. Hun elsker at fordybe sig i kreative ting og nyder ro og orden omkring sig. Det med mange mennesker på en gang har aldrig været hendes stærke side.

Hun har selv ønsket at ville prøve at komme på efterskole, og jeg har bakket hende op, for jeg havde selv en kanon oplevelse med det i sin tid, og jeg håber det vil give hende gode oplevelser. Men nu bliver jeg også bare mere og mere bange for, at det modsatte sker.

Hvordan forholder jeg mig bedst i denne situation? Skal jeg skubbe blidt uden at presse? Skal jeg bakke op uanset hvordan hun har det? Og hvad hvis hun vil opgive? Jeg synes det er svært, og jeg har brug for et råd.”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind