fbpx

Min mor er helt ude af den

“Min mor er 52 år, fraskilt, arbejder i en vuggestue, elsker sin smukke have og løber rigtig meget. Faktisk er løb hendes helt store hobby; hun har løbet halvmarathon mange gange, og om 3 uger skal hun prøve at løbe sit første marathon. Eller det skulle hun…
Hun var til læge igår og har lige fået at vide, at hun muligvis har en diskusprolaps i lænden. Hun var netop kommet hjem fra en løbetur og ville ordne lidt i haven, da hun pludselig fik smerter i lænden og ubehag ned i begge ben. I løbet af aftenen tog det til, og næste morgen var begge ben næsten total lammede. Hun har naturligvis fået en tid til scanning, men lige nu er hun fuldstændig ude af den!!
Hun er bange, tankerne galoperer derudaf, og hun kan ikke overskue noget som helst. Jeg har forsøgt at tale hende til ro, men hun går helt levende… “Hvad med mit arbejde? Hvem skal passe haven? Kommer jeg til at gå og løbe igen eller bliver jeg lam? Og hvad nu med min drøm om et marathon? Hvad nu hvis det ikke er en diskusprolaps men noget andet alvorligt? Bliver jeg overhovedet rask igen?”
Jeg har virkelig brug for hurtig hjælp til at tale hende til ro, for jeg er bange for at hun ikke stopper sin tankerække af bekymringer, selv når hun har fået svar på scanningerne.”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind