fbpx

Mit temperament løber af med mig

“Kort fortalt så kan jeg ikke styre mit temperament. Det går helt galt når jeg kommer i pressede situationer på arbejdet eller derhjemme, når jeg spiller fodbold, når jeg fester og får alkohol indenbords eller hvis folk generelt sætter sig op i mod mig. Jeg bliver ikke decideret voldelig eller fysisk voldsom, men jeg bliver hård og meget grim i mine udtalelser og i min retorik. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg tåler jo nok ikke det mindste modgang.

Det er min kæreste, som har bedt mig gøre noget ved det. Hun synes, det er ved at være et kæmpe problem, og hun vil på sigt ikke være sammen med en, som kan springe som en bombe før end man aner det. Og jeg forstår hende jo nok godt. Så derfor søger jeg nu hjælp hos dig.

Har du metoder til hvordan jeg lærer at kontrollere mit temperament?”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind