fbpx

Mor med bidende barn

“Jeg står med følelsen af ikke at være tilstrækkelig og ikke at kunne slå til som mor…Jeg knokler hver eneste dag for at få alle ender til at hænge sammen: 37+ timers arbejde, de daglige gøremål og selvfølgelig at være der for mine 2 drenge (4 og 7). Jeg forsøger at være den bedste mor og opdrage mine børn, og jeg synes faktisk selv, at jeg gør et godt stykke arbejde.Jeg oplever aldrig, at mine børn hjemme har problemer med at være sammen med hinanden eller andre, men nu er jeg gentagne gange blevet kontaktet af børnehaven med besked om at min dreng har været udadreagerende – senest at han har bidt en anden dreng… De vil derfor gerne have os ind til en samtale om vores søns adfærd… Jeg er uforstående over hele situationen og føler de ser mig som en rigtig dårlig forælder. Faktisk kan jeg mærke, at jeg bliver mere sur end ked af det…Hvad går galt når min søn kommer i børnehaven? Jeg føler det er to forskellige børn der er tale om… Og hvordan skal jeg reagere som mor? Overfor min søn – overfor børnehaven – overfor de følelser som opstår inde i mig?”

Vores svar på spørgsmålet

Har du brug for hjælp?

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind