fbpx

Svigermonster

“Jeg er en kvinde på 32 år, som har den dejligste kæreste. Desværre følger der jo også andre ting med, når man indgår i et parforhold – svigerfamilien. I mit tilfælde er det dog kun en svigermor, da svigerfar er gået bort og min kæreste ikke har søskende. Men det er så også alt rigeligt… Min svigermor er forfærdelig! Og jeg siger det uden at blinke. Hun er utaknemmelig, sygeligt opmærksomhedskrævende og decideret ubehøvlet.

Alt hvad vi gør, er forkert (og hun brokker sig højlydt). Vi gør aldrig nok for hende og hjælper hende ikke (i følge hende selv), trods det at vi står på pinde for hende. Hun siger altid hun har det så skidt, men vi vil jo ikke tro på noget af det hun siger (det er hendes påstand). Og vi venter alle sammen bare på at hun kradser af (hendes egen opfattelse).

Vi har prøvet at lægge hende på is et par gange i håbet om at det vil få hende til at se anderledes på tingene, men der går ikke længe inden vi er tilbage i gammel gænge igen. Langt hen af vejen ville jeg egentlig være ligeglad med at skulle undvære hende i vores liv, men jeg synes det er utrolig synd for min kæreste. Og så er situationen den, at vi venter os en lille baby, men hun ved det ikke endnu. For min kærestes skyld, mit kommende barns skyld og for svigermonsters egen skyld har jeg et ønske om at tingene ændrer sig, så alle kan få glæde af hinanden. Men det kræver, at hun tager sig sammen og stopper med at have så ondt af sig selv…

Hvordan redder jeg situationen?”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind