fbpx

Jeg kan ikke klare fysisk kontakt

“Jeg er en ung fyr, som har et gigantisk problem, som jeg håber, du kan hjælpe mig med. Jeg kan ikke klare fysisk kontakt. Og det er alt fysisk kontakt! Det er uanset om det er en blid berøring på min arm, en hård tackling ind på min skulder eller en som tilfældigt kommer til at strejfe mit hår. Det føles så ubehageligt. Jeg føler at hele min krop stivner og det brænder hvor jeg er blevet berørt.

Som du nok kan forestille dig, har det givet mig nogle problemer i skolen (specielt i idræt og i frikvartererne), og når jeg har skulle besøge læge eller lignende. I min fritid holder jeg mig til aktiviteter og arrangementer, hvor jeg kan være på afstand af folk, og jeg holder mig altid væk fra steder og situationer, hvor jeg ved, der kan være crowded. Det har været galt siden midt i folkeskolen, og den eneste som jeg har det okay med at der rører ved mig er min far. 

Kan du hjælpe mig??”

Vores svar på spørgsmålet

Hjælp en ven

Tilmeld dig sms-påmindelser for at modtage en besked, når der er nyt indhold på siden, eller for at huske at benytte dig af siden i en travl hverdag.


captcha

Husk at du i dagtimerne også kan chatte live med os på computer eller tablet ved at klikke på chatten i nederste højre hjørne.

captcha


Du skal være medlem for at skrive til brevkassen

Tilmeld eller Log ind